Inspekcije u situaciji dela potencije

Osnovni cilj istraživanja sa kršenjem snage je da se utvrdi uzrok problema. Ako lekar ozbiljno rekao je za probleme leđa, nakon što je neizbežno, pošto problem može da se krije u njemu. To se dešava retko, ali ipak. Sve analize, pogledajte obavezno na Vašem androlog. Ovaj stručnjak će Vam ponuditi dobre ponude na najboljih načina da se pomogne u nevolji.

Mogući uzroci poremećaja snage

Prema najnovijim podacima SZO (globus zdravstvene organizacije) glavnih uzroka impotencije su inflamatorne bolesti, kao što su, na primer, uslovi genitourinarnog sistema stoje na prvom mestu, posebno u prvim godinama: practitionera, vezikulit, kao i mnogih drugih inflamatornih bolesti, srčanih formacija, da li je ateroskleroza, dijabetes melitus, parezы ili paraliči različitog stepena težine, ishemijska bolest srca, stanja ili sindroma Reйno, multipla skleroza, povrede kičmene moždine i bolest, kao što su, bol u krstima kičme sa naknadnom osteochondropathies ili radikulopatii, vertebroplasties u kombinaciji sa neurološkim manifestacijama, posebno u lumbalnom delu, kao i sakralnih nazad; endokrinih i drugih bolesti, koje zahtevaju sveobuhvatnu procenu, kao i lečenje.

Mogući uzroci poremećaja snageI samo u 20-30% slučajeva podrazumeva psihogennыh problema u terapiji, koji igra ključnu ulogu psihoterapije ili psihoanaliza. Dakle, neverovatno važno je potpuna prirodnost klijent pred lekarom, vam omogućava da se utvrdi obim predstojećem procene. Kompletan pregled mogućih metoda istraživanja na sledeći način. Upravo sa ovim važan korak će početi dijagnozu vaše bolesti. Već na prvoj savet, ako Ste potpuno verujete lekara, posle duže, kao i detaljan razgovor o Vašem seksualnom životu, doba puberteta i niz drugih detalja, lekar saznaje osnovni uzrok Vašeg problema, a takođe će predložiti neophodne preglede i porekomenduюt da se žali na psihoterapevtu ili dodatni specijalista, na primer, genetika. Ako mislite da je organska ili inflamatorne osnovni uzrok Vašeg problema je veoma važno da provedete nekoliko testova. Oni ne mogu biti ostao jasan za punu sliku. Dozvoli listing.

Šta analize položi ispit

Analize krvi na hormone. Omogućavaju vam da potvrdi ili isključi endokrinih poremećaja u telu, koji mogu da utiču na smanjenje seksualne želje, snaga, frekvencija, kao i Trajanje seksualnog odnosa. Analize krvi šećer (šećer) je napravljen, da se otkriju iznenađenje vrste dijabetesa, ako je dijagnoza nije bio ranije priznat. Višak šećera u krvi snažno utiče na propustljivost kapilara, uključujući i penisa. Analiza krvi na PSA (prostat specifičan antigen) je nespecifičeskim marker ćelije raka prostate. Nakon 45 godina to treba da se uradi za svaku osobu. Visoka pretnja! Može biti, da on neće uticati na svoje mogućnosti, međutim, životni vek, svakako, ima uticaj na određene.

Šta analize položi ispitAnalize krvi na bolesti, prenosi seksualnim putem. Koristi se za otkrivanje venerične bolesti, koje mogu da promene strategiju i period lečenja. Ovo uključuje: HIV, sifilis, virusne bolesti jetre, posebno, b i C i tuberkuloze. Sve ove infekcije su direktni saučesnici „problem momci“, ali može podstaći mnoge druge, više zastrašujuće „neprijatelja“, da se osećaju još više samopouzdanja. Palьcevoe studija prostate. Radi rektalьno, tj. kroz anus kažiprst lekara. Ova kontrola vam omogućava da pronađete tumori prostate za procenu njegove probleme, kao i veličina. Dok jednostavno ne robetь i brinete. Tretman je gotovo bezbolno, a takođe ne više skandaloznom potrošnje gastroskopa kada эzofagogastroduodenoskopii, kada ispita jednjaka, želuca i 12-perstnuю crevo pomoću optičkih instrumenata. Ključ prostate. Analiza stečenih masaža prostate. Rezultati analize može se pretpostaviti, da li inflamatorni postupak u prostatu, ili samo postojeće zagušenja.

Drugi pristupi veštačenja

Soskobы, kao i u mazkah iz mokraćne cevi (uretre) za otkrivanje ili izuzeci polnih infekcija može da dovede do smanjenja snage, seksualni nagon, jačanje orgazam, poremećaj senzibiliteta klimaksa. Jedan od najvrednijih za pravilan medicinske dijagnostike su PCR ili DNK-dijagnoza. Za neke infekcije, bolje će biti zanemarljiv ogrebotine na staklu, zatim istraživanje pod mikroskopom. Ona može da pokaže vidljivost gonokokki, Trihomonadы, Gardnerellы, razne pečurke, kao što su noktiju Kandida (drozd), kao i još mnogo toga. Ultrazvuk unutrašnjih organa. Je vizuelna procena organa zbog upotrebe ultrazvučna aparata. Bezopasni, kao i odgovarajuće čak i tokom trudnoće.

Drugi pristupi veštačenjaOmogućava da se proceni problem unutrašnjih organa tela, transformiše svoju strukturu, uključujući i prisustvo tumora, rubcovыh promene i još mnogo toga. Kada je u pitanju prostate, mošonki, kao i penisa, što je jedan od ubedljivih dokaza prisustva u ovim organima patološke poremećaje koji mogu da pomognu lekara za pravilnu dijagnozu i identifikovanju uzroka, uslova snage. Uzdg ili ultrazvučni Dopplerografiя sudova penisa. Omogućava da se proceni priliv arterijske krvi, kao i istovar venske krvi u penis, nivo oštećenja krvotoka, odnosno da daje predlog za prekršaj standardnog sistema za montažu. Obavlja se pomoću tzv „ekspertize“ sa prostaglandina E-1. Nakon uvođenja ovog leka u kavernoznыe tela erekcije se dešava doziranje, kao i protok krvi u krvnim sudovima penisa naglo se aktivira. Tretman je gotovo bezbolno, vrši se samo specijalista. Neurološki uzroke kršenja efikasnosti mnogo. Danas smo već u stvari, naoružani, kao i kompjuterizovana tomografija i magnetoresonance.